Lentesalade met asperges

Aantal:4 personen Bereidingstijd: 30-60 minuten Benodigdheden: 50 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperge sap van 2 sinaasappels 3 el rijstolie 50 gr kleine spinazieblaadjes (gewassen en droog) 40 gr rucola Bereiding: Schil de asperges met een dunschiller van af het kopje naar beneden, draai de asperges tijdens het schillen...
Read More: Lentesalade met asperges

Aspergemousse met garnalen

Aantal: 4 personen Bereidingstijd: 35 minuten Benodigdheden: 500gr Hollandse asperges 2 of 3 aspergetips per persoon (ik gebruikte de rauwe Queenies, maar de kopjes van de gekookte asperges zijn ook goed) 50ml slagroom peper zout snufje nootmuskaat 100gr Hollandse garnalen fijngehakte bieslook + paar langere sprietjes Bereiding: Schil de...
Read More: Aspergemousse met garnalen

Picknickbrood met asperges

Aantal: 4 personen Bereidingstijd: 25 minuten Ingrediënten:  300 gram witte asperges 200 gram gerookte kipfilet 3 eetlepels citroenmayonaise 1 theelepel kerriepoeder 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt 1 ciabatta extra nodig: vershoudfolie Bereiding: Schil de asperges en snijd het houtachtige uiteinde van de asperge. Kook de asperges in weinig water met zout...
Read More: Picknickbrood met asperges