Vandaag hebben we maar liefst 60 gasten mogen ontvangen tijdens ons culinaire event in samenwerking met Rungis en Jagersrust. Velen koks die werkzaam zijn in sterrenrestaurants hebben het proces van de Brabantse Wal Asperge van dichtbij gezien én beleefd van het platteland tot aan op het bord. De gasten werden opgesplitst in twee groepen. Groep geel ging op de fiets naar het land om asperges te steken. Groep rood naar Restaurant Jagersrust voor een culinair avontuur met Chef Rob Leenaerts. De bereiding van de Brabantse Wal Asperge werd aangevuld door een uitleg van Rungis over de bijzondere groente en fruit van dichtbij en delicatesse. Na een smakelijke lunch wisselden de groepen van activiteit. De middag werd afgesloten met het sorteren en wassen van de gestoken asperges die iedereen mee naar huis mocht nemen. We zijn benieuwd welk culinair recept het is geworden!
Bekijk het complete fotoalbum van deze geslaagde dag op onze Facebookpagina.